mandag 28. juni 2010

sommerstengt?? HVAH???

Hva er poenget med hytter og kafèer og restauranter og slikt om de ikke er åpne når folk har fri, eller når sola en sjelden gang dukker opp???

I helga var planen en topptur til Rønningen i Bymarka i Trondheim.

På denne lille toppen ligger det en koselig kafè, (kan kanskje klassifiseres som restaurant siden det serveres grøt på laurdager.), som er gulrota for en hardtarbeidende barnevogntriller. Her kan man få påfyll etter å ha forbrent 3 vanskelige kalorier. Kaffe, kanelsnurrer og til og med litt vaffel står på menyen. Men vel fremme, sliten og svett etter to halvbratte oppoverbakker, så er Rønninghytta stengt. STENGT!!!!! STEEEEENGT?????


Ja, bare se her: På plakaten står det at Rønningen har stengt i sommerferien.... Hvor er logikken i det? Kafèen er jo ikke akkurat en lærer...............

Jeg synes dette er like tåpelig og ulogisk som det at fødeavdelinger og lensmannskontor har sommerstengt. Verken vordende mødre, sleipe tyver eller sultne barnevogntrillere bryr seg vel katta om hvilken tid det er på året. Er man sulten, så er man sulten!

Jaja, jeg får trøste meg med at dagen likevel ikke ble helt bortkastet. Jeg var jo tross alt i trivelig selskap. I tillegg hadde Loke på solbrillene sine i en halvtime ca. Det var ny rekord. En rekord han sov seg gjennom, men en rekord er en rekord!


My Cool Kid...

5 kommentarer:

Ellen sa...

Cool dude!

Pia sa...

He he, trodde mange kafèer hadde sommeråpent...
Kule Loke! Og imponerende at han hadde på seg solbriller sååå lenge;) Her sitter de på et halvt sekund - gir opp hele solbrillegreia.

Trine sa...

Har gitt opp prosjekt solbriller for lenge siden. Solhatter - kule nok til at de vil ha de på, er redningen.
Og synd du kom til stengt dør --- Hva er liksom greia med sommerstengt? (hadde tatt seg ut om man kom til feks Frognerbadet... "sorry - sommerstengt"....

Unknown sa...

Typisk norge, med sommerstengt... Sommeren burde vel ellers vera høgsesong for kafeer?
Kule solbriller :) Og fin ny blogg-design!

Annette sa...

Det der var bare teit ja! Er nå på året dem kanskje kan dra inn milioner av penger:P *kremt*

FIne søte Loke<3