lørdag 21. november 2009

Å julebord med din glede!

Ja, da erklærer jeg julebordsesongen offisielt for åpnet!!!! Jeg var nemlig på julebord i går. Det kjennes på levra i dag gitt, akkurat som det skal gjøre.


10 jentutter samlet rundt et bord med påklistret julestemning. Ja, julestemninga er nok påklistret - for jeg regner med at ingen av oss tenkte mye på lillegutt i krybba eller håpet om fred. Julebordet vårt var heller gjennomsyret av glitter, glamour, strawberry daquiries, storegutt på dansegulvet og håpet om en kveld uten nærkontakt med doskåla eller knekte hæler.




Vi var samlet til middag på Aisuma - en stilig restaurant med utsikt over svarteste Trondheimsfjorden! Middagen var suveren, og drikken likeså. Vi fikk et lite hjørnet for oss selv der skravla runget som et lufttrykkbor mellom veggene, men rommet vi alle ble mest begeistret over var toalettet. Et lite kott der vi kunne beundre vår egen rompe og lår som la seg elegant rundt doringen. Ja, jeg kødder ikke. Det var nemlig speil på alle vegger. Til og med i taket! Så doturen som man som regel bruker minst mulig tid på. (Drinkglasset står jo ute på bordet og venter -) den doturen ble en forlenget fornøyelse hvor man selv ble midtpunktet i noen minutter med tid til beundring og telling av cellulitter og forbedring av dosittestilling!

Etter at middag, dessert og x antall drinker var fortært var det på tide å finne det ultimate utestedet - og med 10 jenter med 10 forskjellige preferanser, ble det ultimate vanskelig, og et ultimatum nødvendig. Vi rekte vel gatelangs i nesten ei time før vi havnet på utestedet Vega. Ingen av oss hadde vært der før, men der var ingen kø, og det virket som om dette var stedet for de pent julebordskledde!




Vi hadde ikke forventet at en ledig sofa, med akkurat nok plass til 10 flotte damer, sto og ventet på oss... Eller, den sto vel heller å ventet på 10 stk rosenborgspillere m/følge. Men det kunne jo ikke vi vite. Så vi plasserte rumpene våre pent i sofaen, og de føltes perfekte mot det sorte skinnstoffet. Ikke før vi hadde fått tatt den første sippen av beam og cola kom et lite kvinnemenneske bort til sofagruppa og sa at denne sofaen var forbeholdt Rosenborg. Hæ? Vel, hadde det bare vært en liten lappe med reservert på bordet, så hadde vi fint skjønt det, eller om skinnsofaen hadde vært laget i sort og hvitt, da hadde vi også skjønt det.
Men nå prøvde altså et bitte lite kvinnemenneske å flytte på oss for å la disse store sterke fotballgutta sitte i sofaen "sin". No way! Vi rikket oss ikke, dette kunne de komme å fortelle oss selv...... Men gang på gang kom dette lille mennesket for å få flytta på oss. Hennes siste utvei var å prøve å lure oss ved å si:

"Om dere flytter dere, og fotballgutta får sette seg, så kan jo dere komme tilbake etterpå å sette dere ved siden av gutta. For de liker jo tross alt å ha damer rundt seg"

HAHAHAHA!!! Er det mulig???????????? Vel, vel, vi var tross alt på julebord. Så EN flau opplevelse var jo å forvente. Bare godt at latteren ikke var på bekostning av oss 10 herlige damer som sørget for å beholde den sorte skinnsofaen hele kvelden!

I dag er det den beryktede dagen derpå. Som regel en dag for anger, skjøre nerver og dårlig appetitt. Men for meg så ble det en dag med søvn, gjensynsglede og taco!



Panna er sår etter et antrekk som krevde panneplass.......
Leggmusklene er såre etter alt for mye bevegelse under discokula med altfor høye hæler. Fungertuppene er såre etter å klamret seg til ei bittelita veske som inneholder kort og kontant. Dere vet jo at skulderreim er so last year!
Kinnene er støle etter latterbrøl etter latterbrøl.

Men sjela er nyladet, kroppen har fått sin energiboost og hele meg er full av julebord med min glede!

7 kommentarer:

Mona C.S sa...

Død over rbk m/betchan sin ;) Koslig kveld:)

Lene sa...

HA HA HA, bare reis dere nå,også kommer Rosenborgå setter seg, å da er dere hjertelig velkommen tilbake...For Rosenborg liker å ha mange damer rundt seg! Yeah Right!!!Er det mulig??? Ingen damer rundt dette bordet flytter den lekrte rumpa si før de kommer personlig å krever bordet tilbake..SÅ DET SÅ! Hihi! Fantastisk kveld med nok humor, glam,alkohyler i lekre drinker, dancing qeens og sterke meninger om hva som kan gjøre kvelden optimal..Julius(les Cirkus) eller Vega.. Å kvelden ble optimal til slutt! Yeah..gleder meg allerede til neste sammenkomst..Hva med et nyttårsbord også :P

Anonym sa...

STilig blogg, Lina!!! Eg e fan av deg! :o) Søkki ker arti å sjå videosnuttn tå trilleturn`n !! Stå på, blondie!

mvh Bjørnar Olav

Lina sa...

Yey! Nyttårsbord i Åre!!!! :D

Ja Bjørnar, du e nok fan av mæ ja. Buksan mine værtfaill!! Haha.. Ska stå i bresjen for en ny blåtur æ no tenke æ.. Samle aill gammelørnan i Steinkjer! :)

Linda sa...

Steik artig skrevve Lina, e ivrig tilhenger tå bloggen din og e jevnlig innpå:)

Ja fredan vart ein artig artig kveill, æ fekk innfridd forventningan min ihverfall me my latter...ha ha ha!!:D

Kari sa...

Knallbra oppsummert Lina.Æ fekk vesst itj me mæ go' kommentarn te lillefrøkenfornuftig.. Æ har allerede begynt å gleda mæ te neste fæst æ, va jo snakk om spavhelg i Åre eller Riga... :)

hovmestern sa...

Kom på Vega igjen nå da, så skal du få sitte akkurat der du vil! ;-)