onsdag 14. april 2010

trafikkproblemer

Etter gavedrysset på 1-årsdagen til sneipen i huset, har vi fått et aldri så lite trafikkproblem.

For nå er ungen så heldig at han er registrert eier av en del kjøretøy, som sjebnen til små gutter ofte er. Loke er visstnok en typisk guttegutt - for han blir trollbundet av alt som går på hjul. Og kjente og kjære hadde visst lyst til å dyrke hans lille besettelse ved å forære han MYE OG MER som går på hjul, (inkludert mor). Så nå har vi en hel bilpark i huset.

Stua er Lokes tumleplass og garasje. Der oppbevares alt på hjul, i tillegg til andre leker og kjøkkenutstyr som på mystisk vis dukker opp overalt. Men "de fire store" som er årsaken til trafikkaoset er en gåbil, en svær lastebil, en gåvogn (ja, det er forskjell på gåvogn og gåbil) og en svær traktor, type John Deere. Jeg velger å se bort fra det store lekepianoet, den lille store barnestolen og lekekassa som også går på hjul. Og ja! En plenklipper har vi og! Men når stua er på 2 kvadrat...(ser hvertfall slik ut), så sier det seg selv at det blir trafikkproblemer. Og ulykkesstatistikken er skremmende høy. Det kræsjes en del kan man si.... Og nevnte jeg forresten at han har en svær verktøykasse med duplo??? ...babyleker som ikke er pakket ned grunnet lat mor....og så var det det derre kjøkkenutstyret da som ikke har hørt om vikeplikt...

Vi har til og med rush-tid her i huset. Morgen og kveld. Det er tydelig at han har fylt opp batteriet på morgenen, og har litt vel mye energi å forbrenne. Og det er tydelig på kvelden at batteriet igjen må på lading, men innrømmelsen sitter laaaangt inne hos ungen. Her skal det lekes og ikke soves mener han, og kjørelysten overdøver ropet om søvn.
Og da MÅ han visst bare slenge lastebilen i gulvet, sende gåvogna inn i stuebordet og brumme med gåbilen. SAMTIDIG! Nevnte jeg at lekene bråker også? Ja, jeg kunne sikkert like godt bodd i Okstadbakkene - for det er noen desibel i stua om dagen gitt..

Jaja, det er litt bråkete og kaosaktig, men trafikken må nesten få lov til å gå som normalt. Sjåføren er jo så strålende fornøyd, og det er meget smittsomt har jeg merket...

Så grunnet stor trafikk har vi for tiden en fornøyd, men høylytt husholdning.

Gotta love it! :)

2 kommentarer:

Annette sa...

Du skriver bare sååå sykt bra!! Hvor får du alt ifra?? hehe..

du må legge ut bilder og da:D Elsker å se bilder.. Hadde vært morro å sett garasjen liksom :D

Loke er jo bare kul da :D

Janne-Kristin sa...

Hihihi, lille trollgutten :)
Er jo herlig å høre at det er så mye liv i ham likevel da :D