torsdag 18. februar 2010

HOLD SOLBRILLAN!


Endelig fikk jeg bruk for solbriller igjen!
For første gang i 2010 var sola så våryr at jeg bare måtte lete frem uv-skjermbrillene mine. Jeg har lassevis av solbriller, fordi jeg vil ha lassevis av solbriller og kan ha lassevis av solbriller! Men de fleste er nedpakket, så da måtte jeg ty til disse som av en eller annen grunn lå sammen med bleiene til Loke.... ;)

GLEDER MEG TIL VÅREN!!!!!!!!

6 kommentarer:

Annette sa...

Kan tenke meg det var godt med solbriller igjen ja. Da går det kunn en vei og det er mot lysere tider og sommer:D

Du er så utrolig pen!!

Lina sa...

Takk, men jeg er bare flink til å redigere.... ;)

Sommer kom igjen...mmmmm!!!! :D

Hanne sa...

Åh, solbriller! Jeg har lengta etter solbrillene mine siden oktober i fjor. Fire par har pent og pyntelig hengt i gangen, klar til bruk. Har alltid i bakhodet at; det kommer nok en vinterdag med mye sol og behov for solbriller... Så nå som jeg skal til Mexico!!!!!! så tenkte jeg; " ja, endelig kan jeg bruke solbrillene mine. Trenger ikke lete dem fram, de har jo hengt i gangen i månedsvis!" Men nå, dagen før jeg skal reise, er alle parene på mystisk vis forsvunnet!!! I tynn luft!!! Opp i røyk!! Jeg har lett hysterisk etter dem, høyt og lavt, bak og foran, inni og utapå. For med to småbarn i huset havner ting på de rareste steder. Men nei. BORTE!!! Så da ender jeg vel opp med å kjøpe mitt femte og sjette par solbriller et sted mellom gardermoen og cancun.. For så å finne fire par innen den første timen hjemme igjen....

Lina sa...

Altså... Alle de som skal på ferie til Mexico i to uker, har ikke lov til å klage på mangel av solbriller. Fy, skamme seg!!! ;)

Btw...jeg tror jeg har et par som tilhører deg...hehe..

Carina sa...

Nææh, sjå på ho som har likens solbrilla som mæ! Bli passe flaut om æ treffe DÆ i sommar, for å si d sånn!

Ha ei goooo helg, Linaa :)

Lina sa...

ÅNEEEEIIIII!!!!! Jaja, Carina. Jeg skal holde utkikk etter deg i sommer og ha med meg et reservesolbrillepar som jeg kjapt kan bytte til om uhellet er ute.... ;)

Goooood helg til deg også! :D