lørdag 12. desember 2009

Mannfolk!!!!!

Hva er det egentlig med mannfolk som gjør at vi damer kan bli så grenseløst forbanna? Og så kan vi ikke forklare hvorfor.... Det eneste vi vet er at det var noe mannfolka IKKE gjorde! Så sitter du der da, og skulle ønske at du faktisk kjøpte den boksingbagen du tenkte å kjøpe sist du var i dette humøret....
Det verste er at man trenger jo ikke å bli forbanna i det øyeblikket han IKKE gjorde det han burde gjøre.... Neida, små drypp av "ting mannfolk IKKE kan/gjør/sier" over tid gjør at sinnet kan eskalere som hos en gammelost. En gammel muggen ost!! Og når man er så muggen at man ikke lenger er spiselig, det er da man blir forbanna. Og har man først kommet seg dit, så er det ingen vei tilbake. Man må få utløp for sitt sinne og sin frustrasjon.

Til dette finnes det flere utveier.

1. Man kan spise all sjokolade, potetgull og kyllingvinger man kan grave frem fra skapet. Magevondt kan overdøve frustrasjonen.
2. Man kan telle til 10. Dette er forsåvidt en myte, som absolutt IKKE fungerer.
3. Man kan finne frem boksebagen. Men det er vel et fåtall som har dette sofistikerte verktøy i hus.
4. Man kan frese til kjente eller tilfeldige menn. Noen vil hevde at dette er den beste medisinen, og er absolutt verdt et forsøk.
5. Man kan prøve å forklare situasjonen for mannfolka. Dette er totalt bortkastet.
6. Eller man kan skrive et blogginnlegg som tar akkurat lang nok tid til at blodet roer seg... Puh..

Og til dere mannfolk der ute.... IKKE gjør det dere IKKE gjorde igjen... Selv om ingen egentlig helt kan huske hva det var dere IKKE gjorde.. Så om dere IKKE gjør det dere IKKE bør, ja...dere skjønner tegninga.
Eller?? HVA?? Forvirrende?? Jeg?? Blir DU forbanna??? ÅÅÅÅÅÅÅÅ.... MANNFOLK!!!

Og nei, det er IKKE deg jeg snakker om... ;)

Fortsettelse følger....

1 kommentarer:

Monica sa...

Du skriver så veldig bra!! Og har så rett, så rett!! ;)

Håper du har en fiiin dag med Lokedin:)