fredag 18. desember 2009

Celebert besøk!

I dag fikk vi besøk fra Orkanger... Carina og Noah trosset snøstormen og tok turen til Trondheims navle, Heimdal! Vi gledet oss veldig til guttas playdate. Loke så frem til å vise frem lekekassa si, og å spandere kjeks på Noah. Jeg så frem til å servere hjemmelagde kokosmakroner og pulverkaffe.
Da de kom på døra var alt klappet og klart. Lekekassa sto på gulvet, og makronene klare på bordet... Ferdig dyppet i sjokolade vel og merke!!!! *stolt bakemester*

Gutta kom seg på gulvet og Loke viste frem lekene sine og sine siste triks som å krabbe bittelitt og reise seg på kne. Noah brydde seg lite siden han allerede kan de fleste triksa i boka fra før. Deretter var det kaffe og makroner på mammaene og kjeks på gutta. Så snill som Loke er så spanderer han gjerne, men Noah har merkelig nok ikke fått skikkelig oppdragelse hjemme siden han først spiste opp sin egen kjeks - for deretter å knabbe Lokes kjeks og spise den og. Fyameg!
Loke, som den kosegutten han er, tenkte at han skulle tilgi Noah ved å gi han en klem. Til takk lugget Noahrampen Lokefisen. Desverre kunne ikke Loke ta igjen med samme mynt, siden Noah har gått for en barbert look....

Etterhvert løftet stemningen seg. Kan kanskje ha en sammenheng med Lokes dupp???
Men da begge var våkne igjen så tenkte vi at vi skulle ha en liten photoshoot for å forevige øyeblikket! Dette viste seg å være en stor utfordring. Noah eier ikke ro i ræva, og Loke ville sparke bort Noah når vi endelig fikk plantet han ved siden av.
Men noen flotte bilder ble det uansett.... Skulle bare mangle med slike herlige motiv!!! <3


2 kommentarer:

Carina sa...

haha!!Påstår du gutn min e uoppdragen??

Lina sa...

JA! hehe.... ;) Men bare herlig uoppdragen.....