lørdag 31. oktober 2009

Mamma er så morsom at...

...Loke får lættis!
Jeg mekka dette bildet i anledning dagen i dag...
Loke skal absolutt opp i 7-tida HVER ENESTE DAG. Snakk om mangel på helgastemning... Urgh.. Veldig koselig å opp å kose og leke med gutten min altså. Men savner å ligge leeeeenge... Så når jeg høres de første grynta tilLoke på morningen, så prøver jeg å nynne Morgenstemning av Edward Grieg inne i hodet mitt - for å løfte litt på humøret!
Da unngår man dette:

Måtte bare legge ut et lite scrappebilde som deres undertegnede har laget! Har begynt å scrappe litt i TILLEGG til å lage ny blogg, OG lære meg photoshop! Jeeeezzz... Multitasking kalles det!

fredag 30. oktober 2009

Hei dere...

Da er det omtrent 3 år siden jeg starta en blogg. Den ble flittig brukt i tja, omtrent 3 måneder. Så nå har jeg startet helt på nytt igjen. Det er på tide å taste litt igjen. Gidder absolutt ikke å summere opp de to siste årene, men kort fortalt har jeg flytte til Trondheim - nærmere bestemt Heimdal - fiksa meg jobb i Adresseavisen, og fått en tinywiny sønn som er 6 måneder nå. Han heter Loke...smiley Så da er jeg jo i permisjon, og har noen minutter som jeg kan avse foran skjermen..

Loke ble født 11 april, selveste påskeaften, ikke av selveste påskeharen, men av selveste superwoman....(følte meg som det hvertfall) Påskegutten min var 3330 gram og 51 cm da han ble født. Nå, 6 måneder senere er han 8100 gram og 69,5 cm. Med andre ord: Heeeelt perfekt! smiley